Usein kysyttyä

 • Kenelle kurssit ovat avoinna?

  Kurssit ovat avoinna kaikille kauneudenhoitoalan yrityksille ja ammattilaisille, jotka työskentelevät tuotesarjojemme parissa.

 • Ovatko kurssit maksullisia?

  BiON Skincare ja GERnétic International verkkokurssit ovat maksuttomia tuotesarjojen parissa työskenteleville ammattilaisille. Mikäli aloitat tuotesarjan parissa työskentelyn ja jälleenmyynnin, sisältyvät kaikki verkkokurssit automaattisesti mukaan aloituspakkauksiin. Emme tällä hetkellä tarjoa kurssilisenssejä muille kuin jälleenmyyjille. Alexandria Professional® vartalosokeroinnin verkkokurssi on kehitetty tuotesarjan parissa työskenteleville ammattilaisille sekä oppilaitoksille. Koulutus on maksuton. Lisätietoa saat Katin Kosmetik Oylta.

 • Haluan mukaan BiON Skincare tai GERnétic verkkokursseille, kuinka toimin?

  Ota yhteyttä tuotesarjojen maahantuontiin. Sinua palvelee Be More Cosmetics Oy, [email protected], arkisin klo 09-15 puhelimitse 02 779 3600. Mikäli olet saanut pääsyn Alexandria Professional-verkkokurssille, tarjoamme Sinulle mahdollisuuden maksuttomaan pääsyyn ja tutustumiseen myös BiON Skincare-verkkokursseille, ota meihin yhteyttä.

 • Haluan mukaan Alexandria Professional® verkkokurssille, kuinka toimin?

  Ota yhteyttä tuotesarjan maahantuontiin. Sinua palvelee Katin Kosmetik Oy, [email protected], 040 5151 251

 • Ostin aloituspakkauksen ja verkkokurssi sisältyy hintaan, kuinka pääsen aloittamaan kurssin?

  Luomme Sinulle oman tunnuksen koulutusportaliin, jonka jälkeen sähköpostiisi saapuu vahvistus. Kun olet vahvistanut sähköpostisi ja asettanut oman salasanan, pääset kirjautumaan sivuille ja näet kurssitarjottimesi.

 • Aloitin kurssin, kuinka kauan minulla on aikaa suorittaa se loppuun?

  Kurssin suorittamiselle ei ole minkäänlaista aikarajoitusta, saat opiskella rauhassa ja täysin omassa tahdissasi.

 • Voiko verkkokurssilla kysyä kysymyksiä kouluttajalta?

  Kyllä, avaa vain uusi keskustelu kohdasta "keskustelut" ja esitä kysymyksesi. Kysymyksesi näkyvät myös kaikille muille käyttäjille.

 • Kuinka kauan lisenssi on voimassa?

  Vahvistettu käyttäjätunnus eli lisenssi voimassa koko asiakkuutesi ajan.

 • Haluan ostaa tuotteita, onko tuotesarjoilla verkkotukkua?

  BiON Skincare - ja GERnétic International tuotteita pääset tilaamaan www.bemoreshop.fi verkkotukusta. Alexandria Professional tuotteet löydät www.katinkosmetikshop.com verkkotukusta.

Koe täysin uudenlainen koulutuskokemus

Be More Cosmetics Oy ja Katin Kosmetik Oy ovat ensimmäisten joukossa tuomassa kauneudenhoitoalalle uudenlaisia ammatinkehittämismahdollisuuksia ja työkaluja. Kurssimme sisältävät aina päivitettyä tietoa, eikä niiden suorittaminen ole aikaan tai paikkaan sidottu. Saat opiskella sekä vahvistaa taitojasi missä ja milloin tahansa, oman aikataulusi mukaisesti.

 • Opiskele missä ja milloin tahansa, oman aikataulun mukaisesti

 • Lähetä interaktiivisia kysymyksiä kouluttajalle ja jaa ne myös muille kurssiin osallistuville

 • Kehitä ja päivitä tietojasi säännöllisesti, sillä lisenssi kurssille ei vanhene

Täydellinen aika koulutukseen

Voit työskennellä normaalisti hoitolassasi ja käyttää muutaman tunnin viikosta työajan ulkopuolella kouluttautumiseen. Voit opiskella missä tahansa, vaikka kotonasi.